Avatar
Cattery: Magic et Moi

Sarrah Luyckx

Berbroek, BelgiŽ

E-Mail sturen

0472 73 48 01

naar website

Laatste update: 16/04/2018

Geboren op: 04/07/2016
Info
Naam:  Magicetmoi Tiara
Kleur: Black tabby spotted
Ras: Bengal

Opmerking

Hallo, ik ben een super mooi en erg lieve bengaal. Ooit heb ik een ongelukje gehad toen ik klein was waardoor ik mijn staartje niet meer kon behouden. Ik heb er geen last van en kan net zo goed klimmen als de beste! Het is misschien wel een beetje een gek zicht maar ik ben verder op en top bengaal. Ik kan over het algemeen wel met andere gecastreerde katers overweg, maar liever niet met andere poesjes. Ik ben heel nieuwsgierig, speels en wil graag alles zien waar jullie mee bezig zijn. Ook ben ik een lekkerbek.
Mijn huidige baasjes willen voor mij een gouden mandje waar ik mij goed kan voelen en waar ik al de aandacht kan krijgen zonder dit te veel te moeten delen. Ik ben reeds gesteriliseerd.


Meer foto's van deze herplaatsing

 
 
 
 
 
 
 
 
 Kitten te koop

kittentekoop.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de door derden op de website geplaatste informatie. Het is de eigenaars van deze site uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst info en aanbod te verwijderen mochten zij dit nodig achten. Indien opmerkingen en of klachten kan je een mail sturen naar kittentekoop.be

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Willekeurige foto uit ons bestand
    kittentekoop foto van Zomerdijk Christa
    © Zomerdijk Christa
© Copyright 2017 Kitten te koop design by PubliDesign