Avatar
Cattery: van't Goesenhof

Angelica Pauwels

Lummen, Belgiƫ

Erkennings Nr°: hk21705208

E-Mail sturen

+32 477611861

Laatste update: 06/02/2023

Geboren op: 07/08/2014
Info Kater
Naam:  Cesar Bastet de Lux
Kleur: blauw
Bloedgroep: A
Info
FIV : Negatief
Leucose : Negatief
PKD :
HCM : Negatief

Opmerking

Wij stellen onze kater Cesar Bastet de Lux ter beschikking voor het dekken van recent geteste poezen die in het bezit zijn van stamboom.
Cesaris een mooie en zeer lieve kater met bloedgroep A/a en is zuiver korthaar, tevens is hij in bezit van een prachtige stamboom en is negatief getest op felv,fiv,hcm en pkd.
Werkwijze:
-de poes moet recent getest zijn op felv en fiv,deze test is uit te voeren door een dierenarts (best even vooraf contact opnemen met uw dierenarts of hij via snaptest of labo werkt),bij een snaptest weet u het resultaat binnen het kwartier,als het via labo gaat kan het tot 5 werkdagen duren.
- De poes verblijft gedurende 3 volledige dagen bij de kater,wij verzorgen het eten,drinken en houden een oogje in't zeil.
- In


Meer foto's van deze kater

 
 
 
 
 
 
 
 
 Kitten te koop

kittentekoop.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de door derden op de website geplaatste informatie. Het is de eigenaars van deze site uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst info en aanbod te verwijderen mochten zij dit nodig achten. Indien opmerkingen en of klachten kan je een mail sturen naar kittentekoop.be

Volg ons op Facebook
Willekeurige foto uit ons bestand
    kittentekoop foto van Karantonis Stavros
    © Karantonis Stavros
© Copyright 2017 Kitten te koop design by PubliDesign